Pentuja tulossa syyskuun alussa

Ihana Ilmiö on tiineenä ja pentuja odotetaan syntyvän elo-syyskuun vaihteessa.

Ilmiö on koira, joka tekee kaiken aina täysillä työhönsä keskittyen. Jälkivalio siitä tuli 2-vuotiaana suoraan viidellä kokeella. Sitä ennen se oli jo saavuttanut käyttövalion arvon. Ilmiö on päässyt myös käytännön metsästystöihin, mutta varsinainen metsästysura odottaa tämän pentueen jälkeen. Ilmiö on kotona iloinen ja herttainen pieni neiti, johon kaikki ihastuvat.

Pentueen isä on englannintuonti Affe, joka on mukava, kaunis ja iloinen herrasmies. Affella on jo muutama pentue ennestään, ja niistä löytyy kauniita ja myös luolilla toimivia koiria.

Ilmiö on emänsä puolelta kasvattejamme jo neljännessä polvessa. Ilmiön emä on Hirmuinen (Tupla-Täplän Timantti), Marjun agilitykoira joka on myös jäljestänyt itsensä voittajaluokkaan. Hirmuisen emä on Tiri (Tupla-Täplän Tirlittan), agilityvalio ja tuleva elokuvatähti (elokuva tulee ensi-iltaan tänä vuonna). Tirin emä on Fiina (Tupla-Täplän Candy Queen), maailmanmatkaaja ja suuri metsästäjä. Fiinan emä on toinen kantanartuistamme, Zora (Xantippa Kiri v.d. Elshof Farm). Kaikki kyseiset emälinjan koirat ovat kilpailleet agilityn korkeimmassa eli 3-luokassa. Kaikki tulivat myös hyvin toimeen isossa koiralaumassa. Ilmiön suvusta löytyy myös Suomen ensimmäinen agilityvalioparson Jasu (Kenar Prior).

Ilmiön isä on englannintuonti Tigi (FI KVA-L Kylini Celtic Tiger), joka vietti ensimmäiset kolme vuottaan Englannissa näyttelykoirana. Suomeen tultuaan se valioitui suoraan kolmessa kokeessa keinoluolilta ja on osoittanut toimivansa myös käytännön metsästyksessä. Kotona se on kiltti, aina hyväntuulinen ilopilleri.

Tulevien pentujen sukutaulu

Mikäli monipuolinen harrastuskoira kiinnostaa, ota yhteyttä. Näistä pennuista pitäisi löytyä potkua moniin harrastuksiin. Toki ne varmasti tulevat toimeen myös ihan kotikoirinakin, kunhan pääsevät osallistumaan perheen elämään aktiivisesti.

Pentuetiedustelut puhelimitse nrosta 044 527 4969. Sähköposteja en lue päivittäin. 

affe ilmio3

IMG 2229
Ilmiö ja isänsä Tigi