Rocky

rocky paa2

Rocky (Somerset Rock Around the Clock), s. 25.5.2010 USA k. 14.6.2013
uros, säkä n. 36 cm
i. Somerset Tequila Sunrise e. Somerset Bell Ringer

Rocky oli jenkeistä tullut iloinen parsonpoika. Se rakasti rapsutuksia ja oli nopea oppimaan asioita. Agilityn alkeiskurssin se kävi Seppo Savikon opissa, ja agilityssa se ihan selkeästi mietti asioita ja osasi ne sen jälkeen hyvin tehdä. Se ei hössöttänyt agilityradalla turhaan, mutta vauhtiakin löytyi.

Niin ihana ja kultainen kuin Rocky olikin, siinä oli myös toinen puolensa. Erityisesti kiihtyessään se saattoi käyttäytyä omituisesti, mutta silti sen käytös eräänä touko-kesäkuun vaihteen päivänä iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Se nappasi täysin rauhallisena sylissä ollessaan Tarjaa pahasti kädestä, eikä meinannut irrottaa millään. Luottamus ei enää palautunut, ja se jouduttiin lopettamaan. Se lähti Eviralle ruumiinavaukseen, jos sieltä olisi löytynyt jotain selitystä sen käytökselle. Mitään käytöksen selittävää fyysistä löydöstä ei kuitenkaan löytynyt.

Rocky oli ensimmäinen meillä muun kuin sairauden tai vanhuuden vuoksi lopetukseen joutunut koira, ja se oli kova paikka. Rocky mitä kultaisin ja herttaisin koira, ja ikävä on kova. Enää ei kuitenkaan pystynyt luottamaan siihen, ettei se tekisi samaa esim. jollekin kylässä olevalle lapselle tai sitä hoitamaan tulleelle tuttavalle.

rocky

rocky2

rocky paa