Sani

sani5

Sani (Fessys Jacaranda), s. 28.6.2000
narttu, säkä n. 33 cm, turkki rough
i. Kenar Prior e. Bridevale Fern

Sani jalostustietojärjestelmässä

Sani tuli meille 2-vuotiaana. Se oli palautunut kasvattajalleen takaisin pentuna, ja kasvattaja ei enää jaksanut sen haukkuherkkyyden ja sähäkkyyden kanssa, jolla se innosti perheen muut koirat rähjäämään keskenään. Hän oli käynyt Sanin kanssa agilityn alkeiskurssin, ja Sani vaikutti oikein lupaavalta agilitykoiralta. Sanin isä Jasu oli ensimmäinen Suomessa agilityssa kilpaillut parson.

Marju otti Sanin luokseen sillä ehdolla, että se tulee Bimin kanssa toimeen. Mitään ongelmia ei ollut, ja asunnossa sisällä haukkuminenkin saatiin kuriin ahkeralla suihkupullon käytöllä. Haukkuherkkä Sani oli ja on edelleen muissa paikoissa, mutta tuolla kerrostaloasunnossa se oppi olemaan hiljaa.

Sanista tuli lopulta oikein mainio agilitykoira. Kahdesti se ylsi SM-kilpailuissa 10 parhaan joukkoon (sijat 8 ja 7), ja lisäksi sillä on pari Uudenmaan piirimestaruutta. Valioituminen jäi valitettavasti yhden voittonollan päähän.

Mejässä Sani kilpaili VOI-luokassa, josta sillä on yksi ykköstulos. Se oli hyvä ja tarkka jäljestäjä, mutta välillä esim. liian kuuma ilma oli Sani-pullukalle liikaa kokeissa.

Sani on iloinen, hyväntuulinen ja pirteä pullukka, josta ei voi olla pitämättä.

Lempiruoka: Ihan kaikki (erityisesti sellainen minkä voi varastaa pöydältä)
Lempilelu: Namisukka
Huonoin puoli: Pohjaton ruokahalu
Paras puoli: Aina iloinen ja ystävällinen
Paras kaveri: Leo Leijona (pehmolelu)
Motto: "Älä syö sitä huomenna, minkä voit syödä jo tänään"

sani4

sani6

sani3