Ilmiölle syntyi 30.8. kuusi pentua

Ilmiön ja Affen pennut syntyivät keskiviikkona 30.8. Pennuista kaksi on tyttöä ja neljä poikaa. Toinen narttupennuista jäänee meille, mutta muille pennuille etsimme vielä hyviä koteja. Pentutiedustelut puhelimitse p. 044 527 4969 / Tarja.

Lue lisää pennuista

IMG 5405 Medium
Tytöt

 

IMG 5418 Medium

Tricolour-pojat

 

IMG 5402 Medium

Koko lauma

IMG 5445 Medium

Ruskeat pojat

 

Pentuja tulossa syyskuun alussa

Ihana Ilmiö on tiineenä ja pentuja odotetaan syntyvän elo-syyskuun vaihteessa.

Ilmiö on koira, joka tekee kaiken aina täysillä työhönsä keskittyen. Jälkivalio siitä tuli 2-vuotiaana suoraan viidellä kokeella. Sitä ennen se oli jo saavuttanut käyttövalion arvon. Ilmiö on päässyt myös käytännön metsästystöihin, mutta varsinainen metsästysura odottaa tämän pentueen jälkeen. Ilmiö on kotona iloinen ja herttainen pieni neiti, johon kaikki ihastuvat.

Pentueen isä on englannintuonti Affe, joka on mukava, kaunis ja iloinen herrasmies. Affella on jo muutama pentue ennestään, ja niistä löytyy kauniita ja myös luolilla toimivia koiria.

Ilmiö on emänsä puolelta kasvattejamme jo neljännessä polvessa. Ilmiön emä on Hirmuinen (Tupla-Täplän Timantti), Marjun agilitykoira joka on myös jäljestänyt itsensä voittajaluokkaan. Hirmuisen emä on Tiri (Tupla-Täplän Tirlittan), agilityvalio ja tuleva elokuvatähti (elokuva tulee ensi-iltaan tänä vuonna). Tirin emä on Fiina (Tupla-Täplän Candy Queen), maailmanmatkaaja ja suuri metsästäjä. Fiinan emä on toinen kantanartuistamme, Zora (Xantippa Kiri v.d. Elshof Farm). Kaikki kyseiset emälinjan koirat ovat kilpailleet agilityn korkeimmassa eli 3-luokassa. Kaikki tulivat myös hyvin toimeen isossa koiralaumassa. Ilmiön suvusta löytyy myös Suomen ensimmäinen agilityvalioparson Jasu (Kenar Prior).

Ilmiön isä on englannintuonti Tigi (FI KVA-L Kylini Celtic Tiger), joka vietti ensimmäiset kolme vuottaan Englannissa näyttelykoirana. Suomeen tultuaan se valioitui suoraan kolmessa kokeessa keinoluolilta ja on osoittanut toimivansa myös käytännön metsästyksessä. Kotona se on kiltti, aina hyväntuulinen ilopilleri.

Tulevien pentujen sukutaulu

Mikäli monipuolinen harrastuskoira kiinnostaa, ota yhteyttä. Näistä pennuista pitäisi löytyä potkua moniin harrastuksiin. Toki ne varmasti tulevat toimeen myös ihan kotikoirinakin, kunhan pääsevät osallistumaan perheen elämään aktiivisesti.

Pentuetiedustelut puhelimitse nrosta 044 527 4969. Sähköposteja en lue päivittäin. 

affe ilmio3

IMG 2229
Ilmiö ja isänsä Tigi

Meille on syntymässä pentuja viikolla 25

Sijoitusnarttumme Esme (Tupla-Täplän Earl Grey) on astutettu ja tiineeksi ultrattu. Pentueen isä on Raipe (Viininvartijan Bablo). Pentujen odotetaan syntyvän juhannusviikon alussa.

Molemmat koirat ovat mukavaluonteisia ja niiden silmät ja polvet on tutkittu. Raipe on sekä agility- että hyppyvalio. Esme kilpailee agilityssa 2-luokassa. Molempien suvuista löytyy mukavaluonteisia ja myös metsästyskokeista valioituneita sekä käytännön metsästyksessä toimineita koiria.

Pentueen sukutaulu

Näistä pennuista saanee hyvän kumppanin erilaisiin harrastuksiin, mutta tärkeintä on toki hyvä koti, vaikka aktiivista harrastamista ei suunnitelmissa olisikaan. Pentutiedustelut Tarjalle puhelimitse p. 044 527 4969.

esme
Esme
 

esme2

 

 raipe

Raipe

 raipe2

 

Pentuja syntynyt 16.7.2016

Heinäkuun puolivälissä Muru (Tupla-Täplän Supin Simputtaja) synnytti kuusi pentua (kaksi urosta, neljä narttua). Pentue on tupla-astutuksen tulosta, ja pentujen isä on joko Raivo (Somerset Ticket to Ride) tai Arvo (Tammenkolon Arvo). Pentue on dna-testattu ja kunkin pennun isä selviää ennen luovutusikää.

Pennuista yksi jää todennäköisesti meille, muille etsitään mielellään erilaisista harrastuksista kiinnostuneita koteja. Kaikille pennuille on jo oma koti tiedossa.

 

Kuvia pennuista 

Meillä on pentuja!

Meille syntyi 7.3. viisi pentua, yksi narttu ja neljä urosta. Uroksista vielä kaksi etsivät rakastavia koteja.

Pentujen emä on Näätä (FI KVA-L Tupla-Täplän Täydellä Sydämellä) ja isä Otto (Tupla-Täplän Nero). Näätän pääharrastus on metsästys, mutta se tykkää kaikenlaisesta muustakin tekemisestä (vesiriista, agility ym.). Otto on jo 10-vuotias nelilapsisen perheen lemmikki. Hyväluonteinen, kaunisrakenteinen kotikoira.

Pentujen sukutaulu

Näätä suku menee toiseen kantanarttuuni Zoraan, Oton suku puolestaan Täplään. Näätän suvusta löytyy niin käyttö- kuin näyttelypuolenkin koiria, Oton puolen suku on taas kunnostautunut agilityssä. Oton suvusta löytyy mm. Suomen ihan ensimmäinen agilityvalioparson, Jasu (FIN AVA FIN MVA Kenar Prior).

Tiedustelut puhelimitse Tarjalle, p. 044 527 4969.

 Naata kuplii

Äitikoira Näätä rakastaa uimista

otto-katsoo

Isäkoira Otto