Koiramme

IMG 1961Harrastus- ja kasvatustoiminnan takia meillä on keskimääräistä enemmän koiria. Suuresta koiramäärästä huolimatta kaikki koirat ovat ns. kotikoiria, eivät tarhakoiria, vaikka ajoittain hoitolassamme aikaa viettävätkin. Osa koirista asuu Tarjan, osa tytär Marjun luona.

Koiramme pääsevät viettämään aktiivista elämää harrastusten ja päivittäisten pitkien lenkkien myötä. Vaikka joskus kuulee puhuttavan, ettei terrierejä voi pitää yhtä enempää samassa laumassa, niin ainakaan meillä tuo lausahdus ei päde. Vaikka koiramme eivät välttämättä ole niitä kaikkein parhaiten koulutettuja ja tottelevaisuuden perikuvia, ne tulevat toimeen keskenään. Tällä hetkellä ainoa parivaljakko mikä meillä on yhteenoton saanut aikaiseksi on Marjun luona asuva Twister ja Tarjan luona majaileva Tiri. Nekin varmasti pystyisivät toisiaan vielä sietämään, mutta yhteenoton takia ne eivät enää vietä aikaa yhdessä. Aina kannattaa ennakoida, mikäli siihen on mahdollisuus, joten koska niitä ei ole pakko pitää samassa tilassa, niin niitä ei myöskään pidetä.

Meillä on myös jonkin verran omissa perheissään asuvia sijoituskoiria sekä ulkomailta tulleita koiria muiden kasvattajien kanssa yhteisomistuksessa.

Koiriimme pääset tutustumaan viereisen valikon kautta.

koko laumas
Vuoden 1999 tienoilla agilitykentän laitamilla

juoksijat

taistelua5
Terriereiden leikit näyttävät välillä hurjilta